Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (4.15 secunde)
De la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolata si noile batoane in format 3 mese, cu ciocolata delicioasa, cereale si caise), pana la cafeaua revolutionara pentru slabit, Pauza de Cafea, cu cafea verde si guarana si la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grasimilor si detoxifiere.
Dragi compatrioti, Ca presedinte al Romaniei, invit partidele, sindicatele si organizatiile nonguvernamentale, invit intreaga societate la responsabilitate si la incredere in capacitate acestei tari de a alege solutiile cele mai bune pentru ea.
"Pe langa functia de consilier de imagine, domnul presedinte m-a anuntat ca este posibil sa devin si parlamentar. Aceasta este insa numai una dintre surprizele pe care domnul Vadim le-a pregatit pentru mine", a declarat pentru cotidianul "Replica" de Constanta noul consilier de imagine al PRM.
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi.
Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului asteapta resemnata ca noul presedinte al Cross Lander, firma americana proprietara a ARO, sa gaseasca un cumparator pentru ce a mai ramas din uzina.
Florin Negrutiu (foto) publica in Gandul articolul "Ba e criza. ... Pentru ca intra in fisa postului unui presedinte, apelul trebuia facut, chiar daca nu va avea niciun efect, deoarece, dupa cum stim, presa este libera sa sperie pe cine vrea.
Principala noutate va fi prezenta unui alt presedinte la Cotroceni. ... Traian Basescu stie ca proiectele sale, de a mai face politica mare in Romania, dupa ce nu va mai fi presedinte, sunt pur utopice. Cine sa-l sustina?
Aflati din GdS cine cu cine se lupta pentru combaterea evaziunii fiscale. ... Zilele trecute, noul premier Mihai Razvan Ungureanu ii asigura pe reprezentantii FMI ca Romania va lupta si mai aprig impotriva evaziunii fiscale.
isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). ... Reprezentantii PNL si PD ar fi contactat unul sau mai multi consilieri judeteni PSD pentru a-i convinge sa sustina o initiativa in cadrul CJ de schimbare a actualului presedinte.
Cred ca noul Cod Fiscal, care are ca obiectiv largirea bazei de impozitare, nu va mai tolera foarte multe exceptii. ... Simtiti ca Romania e familia dumneavoastra? ... E bine ca ati precizat. ... dl presedinte a promis desfiintarea taxei de prima inmatriculare. ... Nu stiu cand ati promis, dar e posibil sa...
Astazi (joi - n.r.) era programata alegerea noului presedinte. Din pacate, nu s-a reusit alegerea unei noi conduceri, a unui nou presedinte, din lipsa cvorumului.
Consiliul de Coordonare a Uniunii si Consiliul Reprezentantilor Unionali ai UDMR l-au ales, la sfarsitul saptamanii trecute, in functia de presedinte executiv al Uniunii pe deputatul Kelemen Hunor, care il inlocuieste astfel pe Takacs Csaba.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj. ... Crin Antonescu, presedinte, Victor Ponta, premier. ... Primarul Sorin Apostu se alege presedinte al PDL Cluj-Napoca, fara vreun adversar.
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost propus marti de catre grupurile USL pentru functia de presedinte al Senatului.
Pentru postul de presedinte va candida premierul Victor Ponta, fiind singura candidatura validata la sefia partidului. ... Congresul PSD va alege opt vicepresedinti pentru viitoarele regiuni de dezvoltare si opt vicepresedinti la nivel national, functii prevazute in noul Statut ce urmeaza sa fie adoptat.
Scrisoare (intre)deschisa, dar foarte sincera Catre Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei Domnule presedinte, Va scriu in multipla calitate de cetatean Roman si American, de editorialist la ziarul Cotidianul (fondat de marele patriot roman Ion Ratiu), si de editor/fondator al celei mai vechi publicatii de limba roman in activitate la New York, New York Magazin.
Dupa aproape 6 ani de rezultate remarcabile in dezvoltarea pieței romanesti de arta si in consolidarea grupului Artmark (culminand cu premierea in 2012 de catre Business Review drept Antreprenorul roman al anului 2012” sau cu includerea in 2014 de catre Tefaf Art Market Report intre cele mai semnificative case de arta din Europa), Manuela Plapcianu se retrage din functia de CEO si Presedinte Artmark, pentru a se dedica antreprenoriatului social in domeniul educatiei.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro.
Precedentele create de comportamentul politic al actualului presedinte vor ramane nu doar in memoria colectiva a publicului, ci si in memoria institutionala, cu riscul de a se perpetua.
google-analytics.com